1
Košarka

FOTO: STARSPORT

PROBLEM U NAJAVI: Vujošević se sprema da tuži Partizan na kraju sezone!

Objavljeno: 27.05.17 u 12:12

Legendarni trener Partizana tvrdi da više nema izbora i da će morati na drugi način da potraži neisplaćene zarade.

Poznato je da KK Partizan još uvek ima velika dugovanja prema svom najtrofejnijem treneru u istoriji, ali i dalje ne pronalazi načine da to i isplati.

Novi selektor Bosne i Hercegovine polako, ali sigurno gubi strpljenje i rešio je da pravdu potraži sudskim putem i biće zaista čudno ukoliko se na sudu nađu Duško Vujošević protiv Partizana.

– Ako ne budem imao druge alternative, biću prinuđen da tužim klub. Naravno, neću preduzeti tu meru dok traje sezona kako ne bih remetio dešavanja u timu. Znam da meni ne vraćaju dugove, iako je dug reprogramiran i podeljen u rate. Sa plaćanjem kasne skoro godinu dana – izjavio je za ‘Blic’ Vujošević.

Zanimljiva je bila i izjava Vujoševića za ovaj list u vezi fudbalskog šampionata i čestitke koje je uputio treneru fudbalske sekcije crno-belih, Marku Nikoliću.

– Pre svega čestitam treneru Marku Nikoliću i igračima. Nisam imao priliku da gledam utakmice, ali sam video neke golove što su primali posle gol-auta. Nema dileme da su zaslužili pehar, ali je moguće da im nije do kraja otimano u prvenstvu, iz neke druge matematike – rekao je u svom stilu Duško Vujošević.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter