9
Košarka

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA UZVRAĆA UDARAC: Luka Mitrović ima odgovor na ‘FMP 2’ prozivku, a javio se i Nemanja Nedović (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 26.05.17 u 23:20

Košarkaš Spartaka Đorđe Tresač prozvao je Zvezdu pošto je Partizanu poželeo titulu protiv FMP 1 ili FMP 2. Dobio je odgovor od kapitena Luke Mitrovića. 

– Nema šta puno da se kaže o utakmici, za njih je ovo verovatno bio lakši trening. Nismo uspeli da ih iznenadimo na početku kao u Subotici, sada su ozbiljno ušli u meč. Želim Partizanu da osvoji titulu, svejedno protiv FMP 1 ili FMP 2 – izjavio je košarkaš Spartaka.


(Izvor: YouTube/ Butasport.rs)

Mitrović nije mogao da izdrži, a da ne prokomentariše potez košarkaša Spartaka. On je na Tviteru poručio da je Tresač klovn.

U priču se zatim uključio i nekadašnji bek Zvezde Nemanja Nedović.

Pripremila: Katarina Stevanović

0
0

9 Komentara

  1. Sjajan je decko ovaj mladi spertakovac! Momak zna, misli i kaze! Sta ces vise odsjajnog momka.? Cujem i citam da su ga otpustili iz Kluba zbog ove iskazane istine. Ako, dobrodosao u PArtizan, u svoju porodicu, medju sampione, istinoljubive i ponosne. U klub koji je evropski sampio, bruji cela Srbija, vecno fmp i nikad cz!!!n!
    Poruka za fmp-ovce: dzaba krecite Beograd

    0
    0
    Odgovori
  2. FMP-ovce ‘uzvracaju udarac’ Srpskoj mladosti, 19-godisnjem mladom coveku koji je JASNO I GLASNO OBJASNIO CINJENICNO STANJE STVARI I KRIM. RADNJU U SRPSKOM SPORTU !!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Tu ste vi pismeni purgeri da lektorisete sve…..nekaze srbije,a ideologija im je teska patologija pljuj sve i idealizuj nekog ko je vjecno drugi,e tu lezi problem nagomilane frustracije.Da ces vjecno i vjecnoooo biti mali partizan…iiii…Ovo vjerovatno grobarski portal nece objaviti al mane veze

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter