0
Košarka

FOTO: Screenshot

AGONIJI JE KRAJ: Enes Kanter pušten iz Bukurešta

Objavljeno: 21.05.17 u 00:24

Košarkaš Oklahome Enes Kanter rekao je u subotu uveče da je pušten iz Bukurešta, da je sve u redu i najavio konferenciju za medije, na kojoj će ‘ispričati mnogo ludih priča’.

Kanter je ranije danas izjavio da ga je policija zadržala u Bukureštu po sletanju iz Indonezije, pošto mu je turska vlada oduzela pasoš.

– Sve je dobro. Sutra u Njujorku ću održati konferenciju za medije. Imam mnogo toga da kažem uz mnogo ludih priča. Budite spremni – naveo je Kanter na Tviter profilu.

Kanter, koji je veliki kritičar turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana, rekao je ranije danas da je njegov pasoš ‘otkazan’ zbog političkih uverenja.

On je prošle godine saopštio da je primio pretnje smrću kada je podržao islamističnog propovednika Fetulaha Gulena, koji je, prema mišljenju turske vlade, bio organizator puča u julu prošle godine. Gulen živi u SAD i negira te optužbe.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter