0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

HEROJSTVO: Miloš Teodosić je ovim potezom održao svima lekciju iz profesionalnosti! (VIDEO)

Objavljeno: 18.05.17 u 12:27

Nije bilo šanse da Miloš Teodosić ne učestvuje u odbrani evropskog trona ekipe CSKA. Igraće na ‘fajnal-foru’ Evrolige!

Kao što smo sinoć objavili, Miloš Teodosić otputovao je u Istanbul i pomoći će svojim saigračima iz CSKA u pokušaju da odbrane titulu šampiona Evrope osvojenu prošle godine u Berlinu.

Danas je Dimitris Itudis pojasnio kakvo je stanje sa povredom lista Miloša Teodosića i objasnio kako je srpski plejmejker doneo odluku da zaigra na ‘fajnal-foru’ Evrolige.

Teodosić je igrao povređen protiv Baskonije, nije 100 odsto spreman, ali je njegova odlučnost da nastupi na najvišem nivou. Hvala mu na toj profesionalnosti – rekao je trener ‘Armejaca’ Dimitris Itudis.

CSKA iz Moskve sutra od 17:30h igra prvi meč polufinala Evrolige protiv Olimpijakosa, dok se od 20:30h u drugom meču za finale sastaju Fenerbahče i Real Madrid.

Doprinos Miloša Teodosića igri ekipe iz glavnog grada Rusije je nemerljiv, a ove sezone ima prosek od 16 poena, sedam asistencija i dva skoka po utakmici u najjačem evropskom takmičenju.

(Izvor: youtube / Eurohoops TV)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter