0
Košarka

MUKOTRPAN JE PUT DO ZVEZDA: Pogledajte na koji način se Jokić transformisao iz punačkog dečaka u NBA ‘zver’! (VIDEO)

Objavljeno: 12.05.17 u 17:40

Snimak koji se pojavio na „Youtube“ kanalu NBA lige najbolje će vam pojasniti kroz šta je sve naš centar prošao da bi stigao do lidera jedne ekipe u najjačoj ligi sveta.

Mnogo puta do sada mogli smo čuti priče o tome kako je Nikola Jokić ne tako davno bio “ veoma fizički zapušten“ za jednog košarkaša i vodio jedan ne baš zdrav život za jednog sportistu, ispijajući i do tri litre Koka kole dnevno.

Ipak toga više odavno nema. Od kada je prešao „peko bare“ usledila je korenita transformacija na fizičkom planu, koja mu je pomogla da njegov košarkaški potencijal, koji nikada nije dovođen u pitanje, još više izađe na videlo.

Po dolasku u Denver odgovornost da Nikolu dovede do fizičke perfekcije dobio je pomoćni trener Stiv Hes, koji je uz kondicionog trenera pripremio rigorozan plan treniga za našeg reprezentativca ali i ishrane koja ide uz takav program rada.

Može se reći da je sav taj trud dao očigledne rezultate i prema rečima trenera Denvera, Majka Melouna, Nikola Jokić je smršao čak 14 kilograma.

Ovo je to doprnelo da u svojoj drugoj sezoni u NBA mladi Somborac izraste u jedno od najprijatnijih iznenađenja lige i lidera franšize iz Kolorada.

Kako izgleda Nikolina svakodnevica u Denveru možete pogledati u priloženom videu.

Izvor:Youtube/NBA

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter