1
Košarka

Kosarka, Super liga Srbije, sezona 2009/2010.Hemofarm (Vrsac) Vs. Partizan, play-off, Final.Tuca izmedju Aleksandra Maric, desno i Rasko Katic, lefo.Vrsac, 16.06.2010..foto: Igor Pavicevic/Starsportphoto ©

PONOVO ĆE ‘RATOVATI’ ZBOG NJEGA: Centar koji je prešao iz Partizana u Zvezdu, slično ponovio u Belgiji

Objavljeno: 06.05.17 u 14:11

Iako mu je 36 godina, još uvek ne razmišlja o penziji.

Raško Katić igra odlično od kako se iz Španije preselio u Belgiju.

Još jedna sjajna sezona je iza srpskog centra koji će ponovo napraviti razdor među navijačima. Podsetimo, on se košarkaški afirmisao u Crvenoj zvezdi 2004. godine, da bi posle osam godina iz Hemofarma prešao u Partizan, a potom nakon dve sezone crno-beli dres zamenio crveno-belim kluba sa ‘Malog Kalemegdana’.

Nešto slično će uraditi i na leto. Naime, Katić je bio najbolji igrač Ostendea u prvoj sezoni u klubu kada je u velikoj meri uticao na duplu krunu, ove godine je taj klub osvojio Kup Belgije, ali je usledilo veliko razočaranje navijača nakon vesti da će Katić na leto preći u Šarlrou, rivalski tim.

Sem pomenutih ekipa, Raško Katić je igrao za Zastavu, ITU Istanbul, Ergonom, Tubingen i Saragosu.

0
0

1 Komentara

  1. Rasko je veliki Grobar, ALI i ‘profesionalac’, koji za razliku od mene, koji NIKADA NE BIH OBUKAO IZDAJNICKE CRVENO-BELE BOJE !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter