0
Evroliga

NOVI GIGANT STAO U RED: Stefan Marković će biti na slatkim mukama da odabere novi klub (FOTO)

Objavljeno: 06.05.17 u 13:27

Sveže penzionisani reprezentativac Srbije iza sebe ima sezonu iz snova, pa ne čude nova interesovanja najvećih evropskih klubova.

Red je sve duži, a vremena ima na pretek, iako svi željno isčekujemo odluku Stefana Markovića gde će nastaviti karijeru. Sa tim u vezi možda je i odluka Miloša Teodosića da se otisne u NBA ligu, pa bi popularni ‘Pefi‘ mogao da popuni mesto sunarodnika u moskovskom CSKA.

Međutim, pitanje je hoće li najnovija ponuda za Stefana Markovića pokvariti plan ‘Armejaca’ sa srpskim plejmejkerom, jer je stigla iz Tel Aviva.

Naime, ‘ponos Izraela’ Makabi žarko želi sadašnjeg organizatora igre Zenita iz Sankt Peterburga. Iako je u poznim i zrelim igračkim godinama, procene mnogih evropskih stručnjaka su da Marković može još mnogo da pruži u najjačoj košarci na ‘starom kontinentu’.

To su smatrali i u Barseloni, ali ih je Marković odbio. Za sada je prvi pik CSKA, ali ukoliko bi se kockice poklopile, srpski as bi vrlo lako mogao da skrene put Izraela.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter