0
Košarka

FOTO: STARSPORT

MUTA NIKOLIĆ BESAN: Od Laktaša me kradu, izginuli smo!

Objavljeno: 03.05.17 u 23:40

Danas je u neizvesnoj završnici poražen tim sa Dorćola.

U četvrtom kolu Superlige je FMP porazio Dinamik sa 79:72.

Tim Mute Nikolića je umalo ‘skinuo skalp’ jednom ABA-ligašu, FMP je na startu imao veoma ubedljivu prednost ali je usledio odgovor Dinamika koji je smanjio do poluvremena na minus tri.

– Od Laktaša me kradu! Bila je ratnička utakmica, izginuli smo da dobijemo i da ‘skinemo’ jednog jadranca. Borimo se da ojačamo našu ligu i onda dođeš do jednog nivoa, da deci nešto objašnjavaš, a odlučujući koš je trebalo da bude dodatno bacanje na Frendu, a posle toga nisam ni znao šta se sudilo, a onda tehnička u klupi, pričao je razjareni Nikolić.

Dinamik je imao i vođstvo u trećoj četvrtini. Desio se veliki preokret i šansa da favorit bude poražen. Tim Miroslava Mute Nikolića je imao prednost od šest poena razlike pred poslednju deonicu, ali je uzbudljiv finiš u svoju korist presudio FMP.

– Kao ustali ste. To je direktno odlučilo rezultat. Nema tu više priče. Na ovako neizvesnoj utakmici, sa lepom, ratničkom košarkom, da mi sudija dođe i da… Ne da sam siguran, nego sam trista posto siguran da je bio faul, koš i dodatno bacanje, dodao je Muta Nikolić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter