0
Evroliga

UVEK OSTAVLJA SVE NA TERENU: Teodosić velikom hrabrošću ‘kupio’ Itudisa (VIDEO)

Objavljeno: 26.04.17 u 10:50

Retko trener CSKA ističe nekog pojedinca, ali je posle plasmana na fajnal-for Evrolige to učinio u slučaju Miloša Teodosića.

Miloš Teodosić je u trećem meču u Španiji protiv Baskonije odigrao svega 14 minuta i imao 13 poena uz četiri asistencije i dva skoka. I sve to bez treninga i pod injekcijama.

– Svaka čast mom timu i mojim igračima, još jednom. Zaslužuju dugačak aplauz, pogotovo jer smo imali nekoliko povređenih igrača. Samo ću reći da je Teodosić igrao pod injekcima, gotovo uopšte bez treninga, sa velikim bolom u stopalu. Ali je on, kao i ostali povređeni, želeo da pomogne timu. Želeli su da smo ‘tu’ – rekao je Itudis posle meča.

CSKA će na ‘fajnal-foru’ u Istanbulu braniti šampionsku titulu osvojenu prošle sezone u Berlinu.

– Uspeli smo da se plasiramo na Fajnal-for, ali je ovo samo karta za Istanbul. Želimo nešto više, ali svakako zaslužujemo da se radujemo jer smo se plasirali na F4, pogotovo posle pobede od 3-0 protiv sjajnog tima kakav je Baskonija. Imali su sjajnu sezonu, što sam i rekao kolegi Situ Alonsu. Imaju sjajnu atmosferu, navijače i igraju veoma dobru, modernu košarku. Ne zaboravite da su prošle godine igrali Fajnal-for – istakao je Itudis.

(Izvor: youtube / EUROLEAGUE BASKETBALL)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter