2
Košarka

FOTO: STARSPORT

NIJE MOGLO BEZ ‘ŽRTVE’: Navijači povredili trenera Partizana, Džikić kaže da je on bio meta (VIDEO)

Objavljeno: 26.04.17 u 11:30

Navijači su ponovo ‘isterali svoje’ i u ovom košarkaškom derbiju.

Crvena zvezda je sinoć savladala Partizan u prvom okršaju u okviru košarkaške Superlige Srbije, ali je kao i u Kupu Srbije u Nišu i u beogradskom dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ bilo povređenih usled topovskih udara.

Tada je povređen Miodrag Radović, član Skupštine Košarkaškog saveza Srbije, a sada je to bio kondicioni trener Partizana Filip Mihajović, koji je zadobio opekotine na nozi usled topovskog udara bačenog na klupu Partizana.

Aleksandar Džikić se prvo iznenadio na pitanje o povredi Mihajlovića, a zatim rekao:

– Verovatno su gađali mene, jer sam ja velika meta.

Filip Mihajlović je u stručnom štabu crno-belih od avgusta, kada je na mestu kondicionog trenera nasledio svog brata Mladena Mihajlovića.

(Izvor: youtube / AM Video7S)

0
0

2 Komentara

  1. OVO ce biti ozbiljan udarac za k. klubic juceosnovan bez imena, grba i koji ‘navijace’ KUPUJE na KILO k’o da su sek. otpa’ za gazdu im..jbg. navika je cudo.. .!. XXAAXXAA .!. Sada cemo da vidimo POSTENU raspodelu kazni, za NAS u fudbalu SAMO zbog USMENOG ‘vredjanja’ i NJIH zbog FIZICKOG POVREDJIVANJA tj. POKUSAJA UBISTVA I TESKOG FIZICKOG POVREDJIVANJA NASEG TRENERA, znaci, na nasu kaznu treba DODATI jos BAR 90% na NJIHOVU VISE s’obzirom koliko je njihova klasifikacija „DELA“ TEZA !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Ima, nagarce raspali, itekako ime i grb…A sto se tice divljanja, bar nismo pevali rasisticke pesme, kao tvoj U klubic na umoru…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter