0
Košarka

ZNA O ČEMU PRIČA: Evo kako je Aca Petrović prokomentarisao postavljanje Vujoševića na klupu BiH

Objavljeno: 25.04.17 u 17:30

Aktuelni selektor košarkaške reprezentacije Hrvatske, poznat je kao neko ko uvek voli da prokkomentariše košarkaške vesti iz regiona.

Tako čuveni „Aca trica“ nije propustio da da svoje viđenje ni po pitanju imenovanja Duška Vujoševića na mesto selektora BiH, koju je i sam predvodio na EP Sloveniji i dobro poznaje prilike u tamošnjem Savezu.

-S obzirom na to da u seniorski tim BiH dolaze talentovani klinci, od kojih su neki bili kadetski prvaci Evrope, a da je Dule poznat kao trener koji voli zaorati i ostaviti dubok trag u radu s mladima, njegov angažman je definitivno zaslužio zeleno svetlo,- rekao je Petrović a zatim dodao je pred bivšim trenerom Partizana jedan dug i mukotrpan proces oporavka BiH košarke.

-Iz tog aspekta, biće izazov kako te dve ‘ulice’ spojiti u jednu, a da istovremeno jedna ne opterećuje drugu. Znači, biće potrebno uključiti sve najkvalitetnije igrače, a isto tako promovisati, barem kroz trenažni proces, talente koji dolaze- zaključio je Aca Petrović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter