0
Košarka

FOTO: STARSPORT

NOVICA ZA KRAJ O SUKOBU SA DŽIKIĆEM: Imao je i poruku za Delije i njihove uvrede…

Objavljeno: 25.04.17 u 23:25

Zanimljiv sagovornik, kao i uvek, bio je Novica Veličković posle derbija između Crvene zvezde i Partizana u razgovoru sa novinarima.

Ovog puta bilo je dosta ‘materijala’ za pitanja novinara, a najsvežije su bile uvrede navijača Crvene zvezde koje su mu tokom većeg dela meča upućivali.

Kapiten crno-belih odgovorio je vrlo profesionalno i u sportskom duhu.

– Mene motivišu te stvari. To je derbi. Najviše sam se zbog toga i vratio u Partizan. Jer, u inostranstvu sam se ugasio. Tamo nema tog žara, borbe, loženja, igraš profesionalno i zarađuješ novac. A kada sam odlučivao letos gde ću igrati, zato sam izabrao Partizan. Kada igraš naš derbi u punoj dvorani, to je fenomenalan osećaj. Uvrede? Meni je super kada mi 5.000 ljudi posveti toliku pažnju. Nemam ništa protiv njih i neću se nikada svađati sa navijačima. Odlično komuniciram sa navijačima Partizana i to mi je najbitnije – rekao je Veličković.

Neizostavna tema bila je i sukob sa Aleksandrom Džikićem.

– To je sada iza nas i ne bih više o tome. Meni je košarka najveća ljubav na svetu, kao što je i njemu. Porodica mu je najvažnija, a Partizan je naša košarkaške porodica. Svakog dana na treningu komuniciramo, pa profesionalci smo – stavio je tačku na celu priču Novica Veličković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter