3
Košarka

FOTO: STARSPORT

GRBOVIĆ PONOVO ‘OPLEO’: Nije Partizan ničija ‘prćija’, niti je dovoljno samo da se promene stolnjaci!

Objavljeno: 25.04.17 u 19:10

Goran Grbović, igračka legenda Partizana, još jednom je kritikovao poteze svog voljenog kluba, ovog puta zbog otpuštanja skupog stranca Frenka Robinsona.

Uoči današnjeg derbija protiv Crvene zvezde Goran Grbović ponovo je kritikovao rad rukovodstva crno-belih. Ovog puta zbog otpuštenog Frenka Robinsona, Amerikanca koji se nije dokazao ove sezone u Partizanu, pa je po završetku ABA j.t.d. lige dobio zahvalnicu od kluba.

– Zašto niko ne kaže ko ga je odveo, a ko otpustio? Ko može da se tako igra novcem koji je dobio iz budžeta? Taj neko ko daje novac može da kaže: ‘Ej, niti igraš ozbiljnu ligu, niti stvaraš igrače. Teraš stranca koji košta’ – izjavio je Grbović, a njegove reči preneo ‘Kurir’.

Navodno postoje unutrašnji sukobu u Partizanu i oni koji bi želeli da Aleksandru Džikiću vide leđa i koji bi na njegovom mestu videli aktuelnog pomoćnika u stručnom štabu Dušana Kecmana.

– Najgore je što se predsednik Peković ne meša, a trebalo bi. Njegova je odgovornost ogromna. Ako misli da je Partizan prćija, kafana u kojoj je dovoljno da se promene stolnjaci, pa nije – podvukao je Grbović.

Derbi protiv Crvene zvezde igra se večeras od 20 časova u okviru drugog kola košarkaške Superlige Srbije.

0
0

3 Komentara

  1. TO Grbo kazi tvomi ‘partijskom kolegi’ , a i ‘glavi’ partijeee.!. XXAAXXAA .!…nego, stipu filozofiju za DZ, reci ti bolje nama, koliko si TI spreman u STARTU da ubacis novca u Svetinju, ako bi te kojim ‘slucajem; ovi tvoji POSTAVILI..??? .!. XXAAXXAA .!. Il’ reci, il’ CUTI, kao i sta ‘mislis’ o NEPRIRODNOM finansiranju od strane Drzave PRIVATAN KK-FMP-ea koji je koristio „brend“ tj. IME KKcz dok je trajao „REPROGRAM“, a za to vreme su na SVE nedozvoljene i nesportske ‘nacine’ unistavali KKP od nacionalnog znacaja, koji je dao NAJVECI DOPRINOS SVOJOJ DRZAVI KROZ VELIKI BROJ REPREZENTATIVACA I REPKINIH USPEHA U PROTEKLIH POLA VEKA !!!

    0
    0
    Odgovori
  2. ma vazno da se ti u sve mesas daj covece primi se nekog poela ne hritikuj stalno nemoj da si baba narikaca pomozi ako mozes a ako neces bar cuti bilo bi ti pametnije

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter