0
Košarka

FOTO: STARSPORT

AKO GA ON NE NAGOVORI NIKO NEĆE: Teodosić uputio poruku Jokiću u vezi Eurobasketa! (FOTO)

Objavljeno: 25.04.17 u 15:50

Poslednjih dana glavna košarkaška tema u Srbiji je hoće li centar Denvera nastupiti na predstojećem šampionatu Evrope.

Povodom ovog pitanja poslednje vreme se vode brojne polemike a čak je i KSS uputio pismo timu iz Kolorada u kako bi obezbedili učešće Jokića na prvenstvu „Starog kontinenta“.

Iako je rukovodsvo Nagetsa prvobitno odgovorilo da neće sputavati našeg košarkaša da nastupi za Srbiju, danas je od strane njihovog trenera, Majka Melouna stigla nedvosmislena poruka mladom Somborcu da bi ovo leto trebao da preskoči reprezentativne akcije i prvenstvano se dobro odmori, a zatim i posveti poboljšanju fizičke spreme.

JOKIĆEV TRENER POSTAJE SVE MANJE SIMPATIČAN: Pomešao Srbiju i Hrvatsku, pritiska Jokića da ne igra za reprezentaciju… (SNIMAK)

Ipak svoju poruku za mladog kolegu imao je i kapiten reprezentacije Srbiije, Miloš Teodosić koji je fotografijom na „Instagramu“ uputio poruku Jokiću.

 

Објава коју дели Milos Teodosic (@milosteodosic4) дана

Nama sumnje, ako neko ima tu moć da nagovori Nikolu da ipak zaigra za Srbiju na leto to je Teo i nadajmo se da će mladi centar dobro razumeti poruku našeg mađioničara s loptom. Kao da je hteo da mu poruči: „Pamet u glavu mali“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter