0
Košarka

FOTO: STARSPORT

DŽIKIĆ: Svih 40 minuta su bili dosta dobar rival (FOTO)

Objavljeno: 22.04.17 u 00:53

Partizan je gubio 36 minuta protiv autsajdera Vršca ali je na kraju ipak slavio.
Aleksandar Džikić nije mogao da bude preterano zadovoljan nakon utakmice prve runde Superlige.

Dosta su problema naneli Vrščani Partizanu koji je umalo doživeo jedan od najvećih poraza ove sezone imajući u vidu da je gostujući tim na momente imao i dvocifrenu prednost.

– Čestitam mojim igračima na pobedi, a igračima Vršca na nastupu, namučili su nas dobro. Praktično svih 40 minuta su bili dosta dobar rival. Probao sam u početku da podelim minutažu što se odrazilo na rezultat, ali smo u drugom poluvremenu igrali na rezultat, kazao je Aleksandar Džikić.

Sa druge strane, Vladimir Đokić je sa pravom bio zadovoljan partijom njegovih igrača, meč se prelomio na par minuta do kraja tako da ni dvocifreni poraz ne boli puno.

– Čestitam Partizanu na zasluženoj pobedi. Bili smo dobri 35 minuta, neočekivano dobri. Imamo karakter, što je najbitnije. Bili smo 38 minuta u egalu. Boli ovih 10 na kraju, ali šta je tu je. Ponosan sam na svoje igrače, ovo je bila dobra utakmica i nadam se da ćemo nastaviti u ovom ritmu, izjavio je trener Vršca.

FOTO: STARSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter