1
Evroliga

FOTO: STARSPORT

EVROLIGA: Iznenađenje u Madridu, brejk Darušafake! (VIDEO)

Objavljeno: 21.04.17 u 23:17

Pobedu turskog tima su ‘sagradili’ Vonamejker, Vilbekin i Žižić.

U drugoj utakmici ‘tiop 8’ faze Evrolige je rezultatom 84:80 Darušafaka porazila Real Madrid.

Dosta dugo niko nije mogao da pobedi Madriđane na njihovom parketu, ali je to pošlo za rukom turskom timu koji je zakazao barem još dva duela sa Realom.

Darušafaka je vodila skoro tokom celog prvog poluvremena, ali se činilo da će posle preokreta Reala u trećoj četvrtini ‘kraljevski klub’ privesti meč kraju bez puno muke. Međutim, sa tim se nije složio fenomenalni trio ‘zelenih’ sačinjen od dvojice Amerikanaca i jednog Hrvata.

U poslednjoj deonici se igralo sa dosta oscilacija, i jedan i drugi tim je mogao do mini serije koja bi rešila pobednika, Darušafaka je prva napravila jednu takvu i došla do veoma bitnog brejka u četvrtfinalu Evrolige.

Bred Vonamejker je bio najbolji sa 21 poenom danas, a po 17 su dodali Vilbekin i Žižić, dok je 13 imao Klajburn. U Realu je Serhio Ljulj kao i u prvoj utakmici bio najbolji, postigao je 22 poena uz šest asistencija, dok je Ajon dodao 16 poena.

0
0

1 Komentara

  1. Ma nek je Olimpijakos izgubio….iskreno, pratim preostale utakmice Evrolige samo da bi navijao protiv njih…naravno, bilo bi lepo da CSKa opet u finalu pobedi Fenera uz dobre partije naših….ali ovi likovi iz Olimpijakosa su mi udarna grupa, zelim im sve najgore, nek im turci ispraše usrane guzice.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter