Naš bek pružio je još jednu spektakularnu partiju i jedan je od najzaslužnijih što je Fenerbahče došao na prag plasmana na fajnal for Evrolige.

Povezane vesti

Bogdan Bogdanović je utakmicu u Atini protiv Panatinaikos završio sa 25 poena, osam skokova i šest asistencija i predvodio istanbulski tim do nove velike pobede.

Nakon utakmice, upitan za svoje impresije Bogdanović nije mogao da se ne priseti svog bivšeg kluba, Partizana i vernih navijača crno-belh.

-Ova atmsfera u OAKA areni podsetila me je na vreme dok sam nastupao za Partizan, tamo sam navikao da igram u ovakvim uslovima. Arena je bila prepuna, bilo je jako teško doći do pobeda u ovim mečevima.- rekao je Bogdanović i zatim nastavio.

-Još uvek ništa nije gotovo, idemo korak po korak. Svakome može da se desi da izgubi dve utakmice kod kuće. Kao što se to njima dogodilo tako može i nama, zato moramo da ostanemo maskimalno fokusirani i završimo posao do kraja.- dodao je Bogdan.

Na pitanje novinara koliko je bilo teško da dođu do večerašnje pobede budući da su retki timovi koji su ove godine slavili u OAKI, Bogdanović je odgoborio: – Kao što sam rekao bilo je izuzetno teško. Ovo je bila utakmica na jednu loptu i lako je mogla da prevagne i na drugu stranu. Kej Si Rivers je promašio otvorenu trojku kojom je utakmicu mogao da odvede na drugu stranu, ja sam imao dve izgubljene lopte ali se sve dobro završilo-