Da li je ovo odgovor na pitanje hoće li Nikola Jokić igrati na Eurobasketu za Srbiju predstojećeg leta?

Povezane vesti

Ono što je košarkaškoj Srbiji otkrio Miodrag Miško Ražnatović zabrinulo je mnoge, jer nema ko ne bi voleo da vidi Nikolu Jokića u dresu reprezentacije Srbije predstojećeg leta na Eurobasketu.

Ipak, plan Denver Nagetsa je drugačiji, a ko plaća ogromne sume igraču, on može da odluči šta će on raditi tokom pauze između dve sezone.

A plan je, to je potvrdio i Nikola Jokić, da on boravi u SAD i radi na svom telu i fizikalijama baš u vreme dok ‘orlovi’ budu jurili zlato na EP.

– Mislim da će Felipe Ajhenberger, glavni kondicioni trener Denvera doći u Srbiju na dve nedelje na leto. Možda ostane i duže. I verovatno ću se vratiti u Denver u avgustu – što bi značilo da se Jokić neće odazvati Đorđeviću za EP koje počinje 31. avgusta.

– Ali, moraću da vidim kada ću se vratiti zbog reprezentacije. Razmisliću… ogradio se Jokić i ostao nedorečen.

– Moram da radim na mom telu. Ako budem bio jači, biće mi lakše da igram. Procenti za tri poena su mi niski, ali mislim da samo moram da šutiram i da radim na tome. Mada, bukvalno na svemu bi trebalo pomalo da radim, kako bih bio bolji u svakom segmentu – istakao je Srbin.