Juče je ljubitelje košarke u Srbiji kao grom pogodila vest da će Nikola Jokić najverovatnije propustiti evropsko prvestvo u Turskoj, a Srbi kao Srbi neće se tek tako pomiriti sa time.

Povezane vesti

Danas se ispod videa u kome Nikola Jokić govori o potencijalnom nastupu za nacionalni tim pojavila gomila komentara naših ljudi, koji pokušavaju da ubede rukovostvo tima iz Kolorada da dopusti našem centru nastup za nacionalni tim.

-Denveru može lako da se desi da od najpopularnijeg postane najozloglašeniji klub među Srbima- navodi se u jednom komentaru.

-Ako ga ne pustite da igra za Srbiju on neće biti bolji već gori, takođe 100 miliona Srba ima da vas proklinje svakog dana!- navodi se u drugom.

Dirk Novicki, Pao Gasol i drugi nikada nisu preskakali reprezentativne akcije pa njihove karijere nisu trpele. Imajte na umu i da je Jokić eksplodirao posle Olimpijskih igara kada je trenirao sa iskusnijim srpskim igračima, stekao samopoudanje i pokupio trikove od Teodosića. Od nastupa za Srbiju profitirao bi i klub.-

-Nikada vi nećete biti Sakramento sa Divcem i Stojakovićem. Uvek ćete biti mali klub bez plej-ofa! Pustite ga da igra za Srbiju!-

-Zašto ga već niste doveli u formu za dve godine u klubu, nego vam je potrebno baš ovo leto? Kad završi karijeru i osvrne se iza sebe neće sigurno da se seća ulaska u plej of sa Denverom.I ne sekirajte se, igraćete taj plej of sledeće sezone. Samo pustite Jokića da igra celu sezonu, a ne pola. Platite ga i kažite hvala- neke su od poruka na „Fejbuk“ stranici Denvera.

Čisto sumnjamo da će ove poruke previše uticati na stav tima iz Kolorada, ali ako ništa drugo vredi pokušati.