Kako za sada stoje stvari Nikola Jokić neće biti od pomoći reprezentaciji Srbije na Eurobasketu u Turskoj ovog leta, a razlog je ‘blokada’ Denver Nagetsa.

Povezane vesti

Ceo svet mu se klanja, Srbija mu se divi. Jedva čeka naš narod da ga ponovo vidi u dresu reprezentacije, ali izgleda da se to ovog leta neće dogoditi. Naime, Denver ne želi da pusti Nikolu Jokića da igra na Eurobasketu, već da se sa Nagetsima sprema za sledeću sezonu i radi na svom napretku.

– Dosta toga se promenilo u međuvremenu, oni žele da on leto provede na drugačiji način. Pre nego što se vrati u zemlju Nikola će razgovarti s njima kako bi dobio zeleno svetlo da igra za reprezentaciju. Sporno je samo ovo leto, narednih 5-10 nije sigurno, ali ovo im je bitno – rekao je menadžer Nikole Jokića, Miško Ražnatović gostujući na TV Pink.

Šanse da zaigra postoje, ali trenutna situacija nije obećavajuća.

– Oni smatraju da bi on morao da popravi neke stvari kako bi uveo ekipu u plej-of. On je postao apsolutno najvažniji igrač tima. Govorimo pre svega o fizičkoj spremi, koja mu definitivno nedostaje, a to ne bi mogao da uradi u slučaju da se odazove pozivu reprezentaciji Srbije. On ima veliku želju da igra, ali videćemo šta će se dogoditi – istakao je Miško Ražnatović.

(Izvor: YouTube/Dobro jutro – Sarapa i Dea)