Iako se činilo da po priči bivšeg reprezentativca i zvezde Kingsa Bogdanović na leto sigurno postaje igrač Sakramenta, izgleda da sada nije takva situacija.
Nastavila se crna serija Sakramenta, ovo je 11. vezana sezona da taj klub nije ostvario plasman u plej of.

Povezane vesti

Kako i uz franšize tvrde, sve je usmereno ka rekonstrukciji tima koja će se obaviti već ovog leta kada bi trebalo da dosta novih lica vidimo u dresu Kingsa.

Vlade Divac je tamošnjim medijima morao dosta da se pravda zbog ‘puštanja’ najboljeg igrača, Kazinsa, u Nju Orleans, a sada je ponovo pričao o nekadašnjem košarkašu Fenerbahčea – Bogdanu Bogdanoviću. Bek Fenerbahčea je velika želja NBA-ligaša koji će već na leto pokušati da stupi u dublji kontakt sa Bogdanovićem, koji, ako se to desi, neće moći stoprocentno da bude posvećen obavezama koje ga čekaju u nacionalnom timu.

– Ne zanimaju nas pozicije, već igrače koji će moći da prihvate našu filozofiju i da se uklope u naš tim. Bogdanović još uvek igra u Evropi i želi da se fokusira na završetak sezone. Naravno, voleli bi da ga vidimo kod nas, ali o tome ćemo razgovarati na leto, izjavio je Vlade Divac.

Generalni menadžer Kingsa je prvi čovek za sportska pitanja u klubu gde je nekada pravio velike uspehe na parketima NBA lige.

Da podsetimo, Divac je o Bogdanoviću govorio kao nekom ko će sasvim sigurno ovog leta otići u NBA, sve dok srpski reprezentativac nije dao zvaničnu izjavu da će tek razmisliti o angažmanu Sakramenta i da želi na miru da završi sezonu u Istanbulu.

FOTO: STARSPORT