Nikola Jokić je istakao i da zna na čemu će raditi tokom leta, a to će biti poboljšanje njegovih ‘fizikalija’, odnosno, tela.

Povezane vesti

Denver našeg Nikole Jokića ipak nije uspeo da se plasira u plej-of, iako su tokom sezone imali nekoliko fenomenalnih partija. Pre svega, na krilima srpskog reprezentativca.

– Ta potera za doigravanjem bila je previše za nas. Svakoj utakmici prilazilo se u stilu: ‘Ako sada izgubimo, nećemo se plasirati’… Samo treba da igramo normalno – izjavio je Jokić po završetku sezone za njegov tim.

Na pitanje da li bi Denver mogao u narednih par godina da dođe do titule, Jokić je kao iz topa odgovorio:

– Zašto da ne! Pobedili smo Klivlend, pobedili smo Golden Stejt, pobedili smo dobre timove. Tako da – što da ne? Možemo barem da se nadamo – rekao je srpski as.

FOTO: Facebook / Denver Nuggets

Srbin iz Sombora je istakao i da će tokom leta raditi na svom telu, za koje mnogi smatraju da mu nedostaje da bude ubedljivo najbolji centar u NBA ligi.

– Hoću da napredujem u tom segmentu. Mislim da sam prošlog leta išao u dobrom smeru kada je snaga u pitanju. Uostalom, pružao sam ove sezone bolje partije i hoću tako da nastavim – naglasio je srpski reprezentativac.

Kako će tek tada biti dominantan…