0
Košarka

NBA: Jokić sjajan, ali ostao u senci Vestbruka, dabl-dabl Bobija (VIDEO)

Objavljeno: 10.04.17 u 09:15

Posle sinoć i jutros odigranih utakmica poznato je svih osam putnika u plej-of sa ‘Zapada’, a to nažalost neće biti Denver Nagetsi našeg Nikole Jokića.

Nada je tinjala, ali je sinoć izgorela. Poslednju nadu za plej-of Denveru je ugasio novi rekorder Rasel Vestbruk. Plej Oklahome pogodio je trojku za konačnih 106:105 i pobedu protiv ‘najprijatnijeg’ iznenađenja lige Denvera. Fenomenalni plej je pri tome oborio i rekord NBA lige po broju tripl-dablova,jer je ‘upisao’ svoj 42. Vestbruk je Denveru isporučio 50 poena, uhvatio je 16 lopti i dodao 10 asistencija.

(Izvor: YouTube/Ximo Pierto)

Nikola Jokić bio je odličan u timu Nagetsa. Borio se Srbin da svom timu sačuva bar još malo nade za plej-of, ali nije uspeo. Za 32 minuta na parketu postigao je 23 poena, uhvatio je šest lopti i dodao tri asistencije. Jedini bolji od njega bio je Galinari sa fantastična 34 poena, ali džaba sve kada je Vestbruk trojkom u poslednjoj sekundi sa skoro pola terena odlučio pobednika.

(Izvor: YouTube/DownToBuck)

Od kada Boban Marjanović igra ni Detroit ne zna za poraz. Pistonsi su sada u gostima bili bolji od favorizovanog Memfisa 103:90. Sjajnu partiju mao je srpski gorostas koji je za 23 minuta na parketu zabeležio dabl-dabl učinak. Reč je o 14 poena i deset skokova uz samo dva promašaja iz igre 4-6 i jednog sa linije za slobodna bacanja 6-7. Iako Boban ove sezone nije igrao mnogo sa poslednje dve partije je dokazao da je nepravedno sedeo na klupi i tribinama, a njegova forma može samo da obraduje Aleksandra Đorđevića ako ga pozove na Eurobasket u Turskoj.

(Izvor: YouTube/DownToBuck)

Iznenađenje večeri priredila je ekipa Atlante koja je pobedila Klivlend posle produžetka 126:125. To je dovelo do toga da Kavsi sada strepe za prvo mesto na ‘Istoku’ jer se Boston izjednačio sa njima po broju pobeda i poraza, a ima i dosta lakši raspored u polsednja dva kola.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]Rezultati:

Atlanta – Klivlend 126:125*
Denver – Oklahoma 105:106
Memfis – Detroit 90:103
Finiks – Dalas 111:124
Sakramento – Hjuston 128:135
LA Lejkers – Minesota 110:109[/stextbox]

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter