0
Humanitarni tiket

HUMANITARNI TIKET – STEVAN JELOVAC: Jokić je talenat kakvog nema na svetu!

Objavljeno: 09.04.17 u 12:00

Stevan Jelovac je već neko vreme jedan od najboljih košarkaša Saragose, a nekadašnji košarkaš Crvene zvezde i Mega Leksa za naš portal pričao je o protekloj sezoni, humanitarnim akcijama koje je podržao, te utakmicama bivših klubova i Nikoli Jokiću.

 Iza vas je na klupskom nivou slaba sezona, borite se za opstanak… Kako si zadovoljan što na klupskom, što na ličnom nivou?

– Uvek može bolje, jer sm otokom sezone imali dosta povreda, ali šta je tu je, to je sport… Što se mene tiče, sigurno da i ja mogu bolje.

 Učestvovao si na humanitarnoj utakmici „Koš za sreću“, kakvi su utisci?

– Stvarno mi je čast da mogu tokom leta da odigram tu humanitarnu utakmicu i pomognem koliko mogu… Uvek se dosta poznatih ličnosti odazove, i to je jedno lepo iskustvo za sve nas.

 Dva tvoja bivša kluba su igrala Evropu ove godine. Koliko si pratio i kako bi prokomentarisao nastupe Zvezde i Mege u Evroligi, odnosno Ligi šampiona?

– Zvezda je odigrala fantastičnu sezonu u Evroligi, šteta što nisu ušli u Top 8 ali i ovo je stvarno veliki uspeh. Mega ima najmlađu i jednu od najtalentovanijih ekipa u Evropi i to iskustvo od dve utakmice nedeljno će im mnogo značiti za nastavak.

 Da li se nadaš pozivu u reprezentaciju?

– Ne razmišljam o tome… Na meni je da igram, pa kako selektor odluči.

 Da li pratiš partije Nikole Jokića i da li te iznenađuju njegove igre ove sezone?

– Verovatno mnoge iznenađuje, ali on je talenat kakvog nema na svetu… Mene ne, jer već duže on igra na visokom nivou, i verujem da će tako nastaviti. Želim mu sve najbolje, pratim njegove igre svaki dan.

 Kakvi su ti planovi za dalje?

– Ovo mi je poslednja godina ugovora. Sviđa mi se ovde. Videćemo na leto šta će biti, sad mi je najbitnije da dobro završimo sezonu i da se lepo odmorim.

 

HUMANITARNI TIKET

Stevan Jelovac je na kraju intervjua napravio humanitarni tiket u saradnji sa našim sponzorom kladioncom MaxBet. Ako tiket prođe, košarkaš i kladionica MaxBet će dobitak darovati akciji ‘Koš za sreću’ u sklopu humanitarne organizacije ‘Trojka iz bloka’, za pomaganje ugroženim, višečlanim porodicama širom Balkana. Evo tiketa koji je u MaxBet kladionici odigrao košarkaš Saragose:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter