0
Košarka

NBA: Lepe vesti za Jokića i drugove, Minesota napravila uslugu Denveru! (VIDEO)

Objavljeno: 04.04.17 u 09:05

U jedinom meču protekle noći Timbervulfsi su na domaćem parketu savladali Portland, rezultatom 110:109, i tako pomogli Nagetsima u borbi za plej-of.

Minesota je u jednoj neizvesnoj završnici uspela da prekine niz Trejlblezersa od šest vezanih pobeda, uprkos tome što su gosti početkom treće deonice imali i 12 poena prednosti.

„Vukovi“ su se do finiša treće deonice potpuno vratili i preokrenuli rezultat, a u poslednjih deset minuta viđena je velika borba u kojoj je na kraju trijumfovao tim iz Mineapolisa. Poslenji šut za pobedu imao je Dejmijan Lilard, ali je bio neprecizan.

Izvor:Youtube/Pleasant Shows

Najefikasniji u redovima pobedničke ekipe bio je Karl Entoni-Tauns sa 34 poena i 12 skokova a odlično ga je sledio Endju Vigins sa  29 poena.

U timu iz Oregona najefikasniji je bio Dejmijan Lilard sa 25 poena u koje je dodao i 6 asistencija, pratio ga je Fruk El Aminu sa 20, dok su Si Džej Mekolum i Moris Harkles dodali po 17.

Minesota je ovom pobedom omugućila Denveru da se približi Blejzersima na jednu pobedu zaostatka u borbi za osmu poziciju i plej-of.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter