0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

OVO ĆE ODUŠEVITI ZVEZDAŠE: Nakon ovog saznanja, navijači će Stefana Jovića voleti još više (VIDEO)

Objavljeno: 03.04.17 u 16:44

Crvena zvezda će u odlučujućim mečevima u ABA i Evroligi igrati bez pomoći Stefana Jovića, ali se čini da će, nakon najnovijeg saopštenja, Jović postati možda i omiljeni igrač među navijačima.

Jovićevi saigrači sutra od 19 časova igraju protiv Budućnosti u poslednjem meču polufinalne serije ABA lige, a reprezentativac Srbije će meč propustiti zbog povrede leđa, koju vuče već neko vreme.

Tim povodom, klub se obratio javnosti saopštenjem, koje prenosimo u celosti:

„Košarkaški klub Crvena zvezda mts obaveštava javnost, da je prvotimac kluba Stefan Jović, otputovao u ponedeljak u Nemačku, gde će u narednih nekoliko dana obaviti dodatne detaljne preglede i sprovesti, ukoliko to bude bilo potrebno, dodatnu terapiju kako bi sanirao i ubrzao oporavak od povrede leđa koja ga muči već dva meseca.

Jović je otputovao u Minhen, gde će ga na jednoj od najpoznatijih kinika pregledati tim lekara predvođen doktorom Johenom Hanom.

KK Crvena zvezda mts zahvaljuje se ovom prilikom aktuelnom selektoru reprezentacije Srbije Aleksandru Đorđeviću koji je predložio pregled u Minhenu, kao i menadžeru Stefana Jovića, gospodinu Aleksandru Raškoviću koji je organizovao put u Nemačku gde će igrač biti pregledan, i podvrgnut posebnoj vrsti terapije, u cilju bržeg oporavka.

KK Crvena zvezda mts sa svojim lekarskim timom koji je činio sve u prethodnim nedeljama kako bi sanirao neugodnu povredu Stefana Jovića koji je u nekoliko navrata i na sopstvenu odgovornost pokušavao da se vrati na teren, i pomogne timu u vrlo važnom periodu sezone. Lekarski tim KK Crvena zvezda mts i lekarski tim u Minhenu biće u stalnom kontaktu.

O rezultatima pregleda u Nemačkoj, daljim koracima u oporavku Stefana Jovića, i povratku na teren našeg plejmejkera, klub će se oglasiti u narednim danima“, navedeno je u saopštenju.

Kako je u pitanju veoma ozbiljna povreda, nema sumnje da će navijači, nakon ovog saznanja, za sjajnog plejmejkera imati najdublje moguće poštovanje.

(Youtube/BBallMixtape)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter