0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

DRAGO MU JE ZBOG ‘SVOJIH’: Anđušić bi da igra protiv Partizana, evo šta je Zvezdi poručio pred Darušafaku…

Objavljeno: 01.04.17 u 00:06

Bivši košarkaš Partizana večeras je imao poseban motiv protiv Crvene zvezde, ali mu to nije pomoglo da izbegne ubedljiv poraz.

Trener Uniksa Evgenij Pašutin zadržao je u svlačionici igrače duže nego obično kako bi ih ‘izribao’ zbog lošeg pristupa u večerašnjem meču i porazu rezultatom 83:65.

– Da, dosta dugo je trajao sastanak u svlačionici, ali će dešavanja ostati među nama. Moramo da se ‘skupimo’ i da što bolje dočekamo kraj regularnog dela prvenstva. Večeras nismo odgovorili na agresivnu i malo ‘prljaviju’ igru Zvezde, odlepili su se i bilo je jako teško da se kasnije vratimo – izjavio je posle meča Danilo Anđušić.

Istakao je da veoma često prati dešavanja u svom Partizanu i dodao da bi voleo da uskoro u ovakvim utakmicama sa odličnom atmosferom igra protiv ‘svojih’ crno-belih.

– Pratim dešavanja kada god sam u mogućnosti. Naravno, pratim Evroligu i gledam Partizan, drago mi je da su protiv Cedevite pokazali da mogu da stignu do finala, do samog kraja i drago mi je zbog tih momaka, koji daju sve od sebe. Voleo bih da ih vidim u finalu i da u njemu bude derbi, jer će to biti dobre utakmice za sve ljubitelje košarke.

Imao je i reči za večerašnje rivale, koji će sledećeg petka igrati odlučujući meč u Istanbulu protiv Darušafake za plasman u četvrtfinale.

– Darušafaka je u odličnoj formi, vezala je par pobeda, igra odlično i Zvezdi neće biti lako u Istanbulu. Ali, verujem da imaju šanse, pokazali su dosta dobru igru, da mogu da ostvare dobre pobede na gostovanjima – istakao je Danilo Anđušić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter