0
Evroliga

KIT LENGFORD ZA HOTSPORT: Igrati za Zvezdu bi bilo neverovatno!

Objavljeno: 31.03.17 u 12:44

Crvena zvezda od 19 časova igra protiv ekipe Uniksa, a jedan od najboljih igrača tima iz Kazanja je Kit Lengford.

Sjajni bek je ove sezone najbolji igrač Uniksa, a kako nam je rekao nakon treninga sinoć, uzbuđen je zbog meča.

 Kako se osećaš pred utakmicu?

– Biće interesantno! Prvi put igram u ovoj areni. Igrao sam mnogo puta u Beogradu, ali  ne u ovoj areni i nikad u ovakvim okolnostima. Pogotovo zbog atmosfere, za koju svi pre nego što dođu u Beograd čuju. Sa razlogom. Što se mene tiče, naravno, uvek postoje „leptirići“, ali volim takve utakmice, volim da igram na strani, pogotovo pred dobrom publikom.

 Imali ste velika očekivanja, ali ste relativno rano ostali bez šansi za plasman u Top 8. Kako bi opisao ovu sezonu?

– Što se tiče tima, veoma nekonstantno… Što se mene tiče, imao sam dobru sezonu, statistički sam bio veoma dobar, ali smo timski napravili korak unazad u odnosu na prošlu godinu. Sada moramo da se skoncentrišemo na VTB ligu i da iskoristimo ovih par mečeva u Evroligi da se spremimo za završetak ove i da zauzmemo što bolju poziciju za narednu sezonu.

 Što se očekivanja pred narednu godinu tiče, kakva su?

– Ne razmišljam trenutno o njima, pre toga želim da završim ovu godinu jako, i da ostanem zdrav. Ne znam gde ću biti, videćemo.

 Da li bi možda voleo da dođeš u Beograd i da igraš za Zvezdu?  

– O, da! Bilo bi neverovatno igrati ovde! Ja sam u svojim tridesetim godinama, ali obožavam da igram košarku, i teško da ćete naći nekoga ko voli da igra više od mene. A mislim da je ovo najbolja košarkaška atmosfera u Evropi, zaključio je sjajni košarkaš.

(Youtube/Basketforum.gr)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter