0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

OHRABRENJE ZA ZVEZDAŠE: Evo šta iz Bamberga poručuju pred meč sa Darušafakom!

Objavljeno: 29.03.17 u 14:45

Pred utakmicu pretposlednjeg kola Evrolige, trener nemačkog šampiona Andrea Trinkijeri ističe da će njegova ekipa uraditi sve da pobedi turskog predstavnika.

Iako je ekipa Bamberga već odavno ostala bez bilo kakve šanse za plasman u plej-of, italijanski stručnjak naglašava da njegov tim želi da u velikom stiu završi takmičenje pred domaćom poblikom i savlada Darušafaku kojoj je pobeda neophodna za plasman među osam naboljih ekipa.

-Darušafaki treba pobeda kako bi ostala u igri za plej-of, tako da očekujem dobru utakmicu. Radi se o ekipi koju vodi odličan stručnjak i koja ima ‘oružja’ kojima može da nam naudi: Vonamejker, Klajburn i Vilbekin, svi oni imaju dvocifren košgeterski učinak tokom sezone. Ističu se u skoku, posebno u ofanzivnom, moraćemo da se borimo za svaku loptu – ističe Trinkijeri.

Bek nemačke ekipe, Nikolo Meli, naglašava da će on i saigrači i na ovaj meč izaći maksimalno ozbiljno, kao što je to uvek slučaj.

Darušafaka i dalje ima šanse za plej-of, ali mi želimo da igramo i budemo ozbiljni. Igramo na svom terenu tako da ćemo naravno da pokušamo da pobedimo jer želimo dobro da završimo učešće u Evroligi.- istakao je Meli.

-Utakmica između Bamberga i Darušafake igraće se u četvrtak u 20.45h.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter