0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

MIHAJLO ANDRIĆ: Hečer? Nije to slučajno!

Objavljeno: 29.03.17 u 20:35

Krilo Partizana Mihajlo Andrić govorio je za sajt ABA lige o meču sa Cedevitom koji će u nedelju odlučiti koji će od dva tima izboriti plasman u veliko finale.

Prvo pitanje za sjajnog šutera bilo je vezaon za koš Vila Hečera u poslednjoj sekundi utakmice za pobedu nad Zagrepčanima i ‘majstoricu’, Za Andrića to nije ništa čudno, jer crno-beli cele sezone igraju tako, drana je ‘deža vi’ kada je Partizan u pitanju.

– Zavisi kako gledate na to da se utakmica reši poslednjim šutem. Da nije bilo svega onoga pre toga, ni taj jedan šut ne bi odredio pobednika. A jeste! Dakle, Hečer je završio ono na čemu smo svi radili… Što se tiče doživljaja samih poslednjih sekundi – pa nekako smo ove sezone bili već u tim situacijama. Nije nam prvi put – istakao je košarkaš Partizana.

Mihajlo Andrić je otkrio da je atmosfera u timu sjajna i da su povrede i prehlade igrača prošlost.

– Atmosfera u timu je uobičajena. Radimo, oporavljamo se, ako sve bude išlo po planu, mislim da ćemo od sutra biti kompletni na treningu.

Na pitanje da li se plaši statistike koja je na strani Cedevite, to jest podatka da je Partizan oba puta poražen u Zagrebu, Andrić je bio jasan.

– Svaka utakmica je drugačija. Sada oba tima imaju vremena da se koliko je moguće bolje pripreme za majstoricu. Uz to, ovaj meč ima veću težinu nego svaki prethodni. I jednima i drugima znači mnogo, baš kao što je i velika razlika u očekivanjima – zaključio je Andrić.

Duel Cedevita – Partizan na programu je u nedelju od 19 časova u Domu sportova u Zagrebu, uz direktan TV prenos na Areni sport.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter