0
Košarka

FOTO: Twitter

NBA: Vestrbruk kao Hečer za 37. ‘tripl-dabl’, šampioni pali u derbiju u Teksasu (VIDEO)

Objavljeno: 28.03.17 u 09:10

Prethodne noći odigrano je šest utakmica u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu, a Boban Marjanović dobio je čitavu 61 sekundu na parketu u dresu Detroit Pistonsa.

Gorostasni centar nije dobio veću šansu, iako je samo dve večeri pre toga odigrao najbolju partiju u sezoni. Noćas je za minut i jednu sekundu ostao bez učinka, a u igri se našao kada je već sve bilo rešeno i Njujork već imao osiguranu pobedu u ‘Medison Skver Gardenu’. Na kraju 109:95 u gorist domaćina uz 27 poena Derika Rouza i 25 Kristapsa Porzingisa.

Derbi meč odigran je u Teksasu između San Antonio Sparsa i Klivlend Kavalirsa, ali je neizvesnost trajala nešto manje od jedne četvrtine. Već na poluvremenu tim Grega Popoviča je imao 24 poena viška i to predvođen Kavajem Lenardom, da bi na kraju bilo čak ‘plus 32’ – 103:74.

Utisak meča ostala je povreda Lebrona Džejmsa, koji je ostao na 17 poena i sa bolnom grimasom je pre vremena napustio parket.

(Izvor: youtube / msports)

Rasel Vestbruk nastavio je svoj teror u NBA ligi i upisao svoj 37. ‘tripl dabl’ ove sezone. Predvodio je ekipu Oklahome do novog neizvesnog trijumfa, ovog puta na gostovanju Dalasu, kome je sasuo 37 poena, imao 13 skokova i 10 asistencija.

Uspeo je da povede tim u preokret nakon ‘minusa’ od 13 poena i sedam sekundi pre kraja pogodi poludistancu, baš kao što je nedavno Vilijem Hečer u Partizanu protiv Cedevite.

Rasel Vestbruk je zaista impresivan!

(Izvor: youtube / msports)

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

NBA, rezultati:

Toronto – Orlando 131:112
Njujork – Detroit 109:95
San Antonio – Klivlend 103:74
Dalas – Oklahoma 91:92
Juta – Nju Orleans 108:100
Sakramento – Memfis 91:90

[/stextbox]

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter