4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ABA LIGA: Katastrofa Crvene zvezde za treći poraz u nizu i majstoricu za finale (VIDEO)

Objavljeno: 28.03.17 u 21:54

Košarkaši Budućnosti savladali su Crvenu zvezdu rezultatom 63:57 u utakmici koju će ne samo košarkaši Crvene zvezde, već verovatno i svi koji su gledali utakmicu želeti da zaborave.

Imali su košarkaši Crvene zvezde šansu da pobedom obezbede plasman u finale i tako bar malo rasterete zgusnut kalendar, ali su umesto želje da već večeras reše pitanje prvog finaliste, u utakmicu ušli katastrofalno mlako, pa je Budućnost prvo poluvreme dobila sa 33:23.

Kolika je nemoć bila tima iz Beograda možda najbolje pokazuje i trenutak iz druge četvrtine, kada je Marko Simonović polomio reklamu.

(Youtube/ABA liga)

U istom tonu se nastavilo i u drugom poluvremenu, uspevala je Zvezda na momente da priđe, ali ne i da napravi iskorak i povede.

Verovatno ključna stvar u trijumfu Budućnosti bio je fantastičan ofanzivni skok, kao i očajan šut Beograđana, koji su samo treću četvrtinu odigrali na visokom nivou.

Najefikasniji u utakmici bio je Savović sa 15 poena, 12 je ubacio Gordić, dok je u Zvezdi jedini rapsoložen bio Gudurić sa 17 poena.

Naredni, treći meč na programu je u utorak, 4. aprila u dvorani „Aleksandar Nikolić“.

0
0

4 Komentara

  1. Alo turska milicijo džabe idea, džaba deliveri juniti,cia,bia,…

    Nemate kvalitet i ni jednog igrača u prekratkoj istoriji.

    Radonja nema gde kao ni svi igrači sem Kuzmića i Djenke koji koštaju milione.

    Nemate ništa u sportu niti ste ikada imali, zato uvek otimanje, histerija i uništvanje pravih sportskih društava od 1966 god do danas.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter