0
Košarka

FOTO: STARSPORT

VTB LIGA: CSKA razbio Himki, Teodosić delio ‘šakom i kapom’ (FOTO)

Objavljeno: 27.03.17 u 20:28

Košarkaši moskovskog CSKA bili su više nego ubedljivi u gostima protiv Himkija rezultatom 92:80 u utakmici 21. kola VTB lige.

Ako se za neku utakmicu može reći da je jedan tim dominirao od početka do kraja, to se onda može reći za rapsodiju CSKA iz Moskve protiv Himkija koji je, iako na gostujućem terenu, već u prvoj četvrtini zatrpao koš rivala i dobio prvu četvrtinu rezultatom 33:15.

Sve posle toga bilo je odrađivanje posla, a Miloš Teodosić nije previše šutirao, već je delio asistencije na sve strane. Ubacio je svega pet poena, ali je imao devet asistencija, čime je nastavio sjajnu formu posle ‘dabl-dabla’ u Evroligi protiv Uniksa.

CSKA je kasnije dolazio i do 35 poena prednosti, potpuno razbivši igru domaćina, koji je treći na tabeli i nimalo nije naivan rival. No, na kraju su domaći uspeli da smanje zaostatak i izgube ‘samo’ sa 22 poena razlike – 92:70.

Najefikasniji na meču bio je ponovo Nando de Kolo sa 18 poena, Higins je imao 14, Hajns 13, a Fridzon 12 ubačenih koševa. Na drugoj strani za Himki, Monija je imao 15, Humel i Rouland po 12 poena.

CSKA je i dalje prvi, sa skorom 18-3 i jednim trijumfom više od Zenita, dok je Himki i dalje na trećoj poziciji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter