2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN JURI MAJSTORICU: Dvojica pod velikim znakom pitanja, može li bez njih da se ‘popije’ Cedevita? (VIDEO)

Objavljeno: 25.03.17 u 10:33

Košarkaši Partizana večeras od 20 časova dočekuju Cedevitu u drugoj utakmici polufinalne plej-of serije ABA j.t.d. lige.

Partizan je prvi meč u Zagrebu izgubio iz čistih svojih grešaka i padova u igri, posebno u prvom poluvremenu u kom je najviše napad zakazao, te je Cedevita stekla ključnu razliku, već tada.

Sada je potrebno da se to izbegne u Beogradu, a na takav pristup pozvali su i igrači, pre svih Vilijem Hečer, ali i trener Aleksandar Džikić, koji je na jučerašnjoj konferenciji otkrio i da postoje problemi sa povredama u njegovom timu, bez kojih ove sezone gotovo da Partizan nije ušao ni u jedan meč.

Najbolje treniraju oni koji ne igraju, ali to je tako. Kao i za prošlu utakmicu, Uroš Luković je pod znakom pitanja. On je i prošlu počeo, iako sam ja u Zagrebu rekao da ne znamo da li će igrati. Nije preživeo start Žganeca na samom početku utakmice – izjavio je Džikić.

Ipak, još jedan igrač je pod znakom pitanja za večerašnji meč.

– Gordon ima problem koji može da se pojavi svakog trenutka i sprečava ga da pruži maksimum. Koleno zbog kog je ovoliko odsustvovao je u redu, ali postoji drugi problem, odnosno, treći.

(Izvor: youtube / Sportnetwork TV)

Iz tabora Cedevite najavljuju da su zadovoljni što  će igrati u vrućoj atmosferi dvorane ‘Aleksandar Nikolić’ i žele da već večeras overe plasman u finale. Džikić smatra da je najpoštenije da ta odluka padne u Zagrebu, u to će verovati i sedam hiljada Grobara u Pioniru, a oko 22 sata saznaćemo kakva je sudbina beogradskog i zagrebačkog kluba.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter