0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ALEKSANDAR DŽIKIĆ: Od kukanja nema vajde, idemo dalje…

Objavljeno: 25.03.17 u 22:46

Trener Partizana Aleksandar Džikić nije krio zadovoljstvo posle pobede svog tima nad Cedevitom i izborene majstorice u Zagrebu za sedam dana.

On je istakao da je ovo bio veoma dobar i uzbudljiv meč u kome njegov tim nije briljirao, ali je najvažnije da je pobedio.

– Čestitao bih Cedeviti na vrlo dobroj utakmici i mojim igračima na pobedi. Atmosfera je bila takva kakva jeste, Cedevita je iskusna i kvalitetna ekipa, uspeli su na kraju da odigraju precizno u napadu, šutirali su preko 50 posto. Mogli smo bolje, ali pobedili smo i to je najvažnije – rekao je Džikić.

Trener Partizana je potom govorio o sezoni i sistemu takmičenja gde se utakmice igraju na sedam dana što njemu, ali i igračima trenutno odgovara zbog oporavka.

– Odluka lige je da se polufinale igra na sedam dana. Kraj je marta, pokušaćemo da se fizički odmorimo i psihički da se vratimo u normalu posle ovako stresne utakmice. Da li će uticati psihički na igrače, pojma nemam, ali zaista ne znam šta da kazem za to. Naša sezona se deli do Niša i posle Niša. Nisam zadovoljan kako i koliko treniramo, ali prinuđeni smo na takve stvari i tu nema kompromisa. Trenutno nam pauza od sedam dana odgovara, Gordon se vraća, Hečer se vraća, Luković je odigrao 11 i po minuta. Od kukanja nema vajde, to je to, šta je tu je, idemo dalje – zaključio je Aleksandar Džikić.

Iz dvorane ‘Aleksandar Nikolić’ – Stefan Smuđa

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter