0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

SPAS U PRAVI ČAS: Kakva vest za Zvezdaše pred sam početak meča u Blaugrani (FOTO)

Objavljeno: 24.03.17 u 20:35

Stefan Jović ponovo u crveno-beloj opremi!

Posle pobede Darušafake nad Galatasarajem, Crvena zvezda ima dodatan motiv više da napadne Barselonu i pobedi je u Blaugrani, a na ruku joj ide i odsustvo suspendovanog Anta Tomića, zbog čega će imati veliku prednost u centru.

To je do sada najbolje koristila preko tandema Jović-Kuzmić, a upravo on bi mogao da bude najveći adut tima Dejan Radonjića, jer je Stefan Jović izašao na zagrevanje dvorane u Barseloni.

FOTO: STARSPORT

Za sada nije poznato koliko će dobiti priliku da zaigra, ali je sve izvesnije da bi u ovako važnom meču mogao da dobije barem nekoliko minuta. Sve u zavisnosti od povrede leđa koja ga muči u većem delu sezone.

Crvena zvezda bi pobedom došla na korak od četvrtfinala Evrolige, a podsetimo, u prvom delu sezone bila je već bolja od Barselone u Kombank areni i tada je počela svoj uspon na tabeli, ali i gurnula Katalonce u ponor, tako da odavno više nemaju šansu za TOP 8.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter