0
Evroliga

EL: ‘Dabl-dabl’ Teodosića i uživanje u novim čarolijama za još jednu pobedu CSKA (VIDEO)

Objavljeno: 24.03.17 u 18:52

Pobedom CSKA iz Moskve nad Uniksom rezultatom 85:74 otvoreno je 28. kolo Evrolige.

Ekipa iz glavnog grada Rusije u potpunosti je opravdala ulogu favorita u derbiju iz VTB lige protiv Uniksa u Kazanju, a razlika u kvalitetu videla se od samog početka meča.

CSKA je dominirao odbranom, a iako se tim Dimitrisa Itudisa nije snalazio u napadu imao je opipljivo vođstvo. Posle prvih 10 minuta bilo je sedam poena razlike, a nakon prvog poluvremena ‘plus 11’.

Treća deonica potpuno je donela prevagu u korist ‘Armejaca’, s obzirom da je u tom delu igre gostujući tim ubacio čak 30 poena i došao do maksimalnih 17 poena razlike. Sve što je Uniks uspeo da uradi do kraja bilo je smanjenje zaostatka na 11 poena za konačnih 85:74.

Najefikasniji košarkaš na meču bio je Nando de Kolo sa 22 poena, a jedini dvocifren u timu iz Moskve bio je još Miloš Teodosić koji je pored 12 poena ostvario isto toliko asistencija, čime je najviše doprineo pobedi svog tima. Između ostalog, i ovako:

U timu Uniksa Kit Lengford imao je 17, Ponkrašov je imao poen manje, a Parahuski je ubacio 14, dok je naš Danilo Anđušić imao sedam koševa i tri skoka.

Rezultati by SofaScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter