2
Evroliga

FOTO: STARSPORT

U ZVEZDI ‘POLUDELI’, STIGAO OŠTAR DEMANT: Sve je laž za Jovića! (FOTO)

Objavljeno: 23.03.17 u 14:12

KK Crvena zvezda oglasila se saopštenjem povodom, kako ističu, lažne informacije dnevnog lista “Kurir” da prvotimac crveno-belih Stefan Jović prelazi u Barselonu.

Saopštenje prenosimo u celosti i bez izmena:

– KK Crvena zvezda mts prinuđen je da najoštrije demantuje laž koje je dnevni list „Kurir“ „plasirao“ pod naznakom „eksluzivno“ o transferu Stefana Jovića u Barselonu.

Kada je klub kroz izjavu predsednika pre nekoliko dana upozoravao na čudna dešavanja i pokušaje da se KK Crvena zvezda opstruira na sve moguće načine, mnogi su se pitali o čemu se radi. Nažalost, događaji u prethodnih nekoliko dana su odgovor na to pitanje!!!

Navodno interesovanje kluba za bivšeg igrača Peru Antića, koji igra za platu koja je tek nešto manja od godišnjeg budžeta KK Crvena zvezda mts, navodni transfer Jovića u Barselonu (slučajno ili ne vest je plasirana u toku noći i bez bilo kakvog pridržavanja novinarskih kodeksa i kontaktiranja bilo koga iz KK Crvena zvezda mts kako bi se proverila verodostojnost informacije ili saznanja), i događaji na utakmici sa Olimpijakosom… samo su potvrda da mnogima ne „prija” situacija u kojoj se nalazi Crvena zvezda mts.

Kada u „eksluzivnom“ tekstu koji se tiče našeg igrača imamo i deo u kome se navodi da „Tomaš Satoranski planira da ide u NBA ligu…“ onda moramo da se zapitamo samo koliko je zaista ozbiljan medij, koji sa namerom plasira ovakvu laž. Gospodo – Tomaš Satoranski je već u NBA ligi i igra za Vašington Vizardse! (mada ste taj deo nemušto obrisali u međuvremenu).

FOTO: KK Crvena zvezda

Toliko o vašem kredibilitetu i ozbiljnosti! Ili ste možda ovaj tekst pripremili još prošlog leta, a sada (možda) dobili signal :od pojedinaca koji su već komentarisali naš „navodno povlašćeni položaj kada nam sude abaligaške sudije u EL”, nekog „prijatelja kluba“ da plasirate ovu neistinu!

Trenutak kada se objavljuju ovakve, moramo ih nazvati laži, i nikako drugačije, je takođe potvrda o svojevrsnim namerama. Prvi tim se nalazi u najvažnijem delu sezone, u prilici da obezbedi plej of Evrolige i bori se za titulu u regionalnoj ABA ligi. Sve je jasno…

Zašto gospodo ne izveštavate o kafanskim „susretima“ i druženjima na kojima se razgovara o sudijama koji bi trebalo da sude našem klubu u raznim takmičenjima, zašto ne izveštavate o teškoćama u kojima radi KK Crvena zvezda mts, zašto malo ne istražite… KK Crvena zvezda mts ima mnogo toga da kaže na mnogo tema koje muče i tište srpsku košarku, i spremni smo javnost informišemo o tome!

KK Crvena zvezda mts je uvek imao izvanrednu saradnju sa medijima i trudi se da svima, u ovoj po mnogo čemu izuzetno teškoj sezoni, izađe u susret. Ali na namerno plasiranje laži i neistina nećemo ćutati. Zvezdaškoj javnosti i svakome ko je dobronameran, je sve jasno… osim „Kuriru“.

KK Crvena zvezda mts

0
0

2 Komentara

  1. Jovic je potpisao predugovor sa Barsom(ne ugovor) i zato se sada stedi. U pitanju je jedan od najvecih transfera u Evropi

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter