0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

CRVENO-BELI POLETELI: Evo koja je najveća prednost umorne Zvezde u Barseloni (FOTO)

Objavljeno: 23.03.17 u 19:25

Ekspedicija tima sa ‘Malog Kalemegdana’ je danas iz Beograda krenula u Španiju.
Tamo je očekuje novi evroligaški duel, a protivnik će biti Barselona.

Za klupski sajt su govorili Dejan Radonjić i Nemanja Dangubić, koji su pomenuli da velike probleme Kataloncima ove sezone prave povrede, što bi moglo da im oteža i meč sa crveno-belima.

– Posle iscrpljujućeg meča sa Olimpijakosom, sledi nam novi težak duel sa Barselonom. Moram da se osvrnem na prethodni meč koji bio izuzetni zahtevan za tim. Imamo malo vremena da se spremimo na najbolji mogući način, i pored činjenice da ćemo jedan veliki deo tog vremena provesti u putu ka Barseloni. Domaći tim, koji nas očekuje, ima veliki kvalitet, odlične igrače, ali činjenica i da su imali puno problema povredama. Pokušaćemo da se što bolje pripremimo i odigramo dobar meč u Barseloni, kazao je Radonjić.

Nakon dosta vremena i povrede koju je ‘pregurao’, u tim se vratio Nemanja Dangubić što se odmah osetilo u igri ekipe crogorskog stratega.

– Fizički umor je tu, igramo dve veoma naporne utakmice između plej ofa ABA lige. A već sledi novo iskušenje u Barseloni. Imaju dobar tim, dosta kvalitetnih igrača. Nisu zadovoljni rezultatima, imaju dosta povređenih i to im je ove sezone stvorilo veliki problem. Ti momci su takmičari i sigurno će tražiti pozitivne stvari. Mi moramo da se potrudimo da maksimalno nametnemo svoj način igre, kazao je Dangubić.

Meč je na programu sutra od 21 čas.

FOTO: STARSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter