0
Evroliga

SPORT NA TV: Spektakl u Areni uz nadu u dobre vesti iz Moskve

Objavljeno: 22.03.17 u 08:51

Što se sportskog programa danas tiče, fudbala nema, ali će zato u Evroligi biti i više nego dosta uzbuđenja.

Program otvara duel između CSKA i Darušafake na trećem programu Sport kluba (17h). Ukoliko bi CSKA trijumfovao nad ekipom iz Turske, Crvena zvezda bi praktično došla na korak od plasmana u top 8.

Nakon njega, sledi za nas najvažniji duel, u kom Crvena zvezda od 19 časova u „Kombank“ areni dočekuje Olimpijakos. Da je pred Zvezdom veoma težak zadatak govori i činjenica da nikada crveno-beli iz Beograda nisu savladali atinske crveno-bele. No, ukoliko CSKA savlada Darušafaku, a Zvezda odnese pobedu nad Olimpijakosom, biće crveno-belima dovoljna još jedna pobeda do kraja takmičenja, ili još jedan poraz turske ekipe, kako bi i definitivno obezbedili mesto među osam najboljih.

Takođe, nastavlja se i takmičenje u FIBA Ligi šampiona, gde Monako dočekuje Dinamo Sasari, a ljubitelji hokeja mogu noćas od 23:45 da uživaju u duelu između Toronta i Kolumbusa, u okviru NHL lige.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter