1
Evroliga

FOTO: STARSPORT

‘HAOTIČNA ATOMSFERA’: Za Olimpijakos se navija, Zvezda se voli (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 22.03.17 u 19:44

Crvena zvezda gubi na poluvremenu od bratskog kluba Olimpijakosa 30:17, a na tribinma pomalo vlada ‘haotična atmosfera’, ali o njoj već priča Evropa.

Naime, poznato je u kakvim su odnosima navijači Crvene zvezde i Olimpijakosa. Ali, važnost nekog meča dva tima nije bila veća. Zvezda se bori za Top 8, Olimpijakosi za jednu od prve četiri pozicije. Grci vode od samog početka meča, što je veći deo dvorane ‘nateralno’ na to da peva samo Zvezdine pesme, dok ‘kop’ pravi miks pesama za jedan i drugi klub. To dovodi do malo haotične atmosfere.

Ipak, to neće smanjiti utisak prave fešte koja vlada u najvećoj areni na Balkanu. Zbog toga je i veliki broj evropskih medija zauzeo svoje mesto u Beogradu. Eurohops već izveštava o atmosferi u Kombank areni i navijanju Delija i Grka zajedno…

(Izvor: YouTube/Eurohoops TV)

0
0

1 Komentara

  1. Ne uzimajte slogan partizanovca,koji im je u anmanet ostavio veliki D.Radovic! Nije to za svakoga, samo je za odabrane!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter