0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

‘SLUČAJ ŠPIJUNAŽA’: Iz Partizana žustro, nesportski gest – Cedevita nas se plaši!

Objavljeno: 19.03.17 u 23:51

Dosta bure je izazvala situacija povodom treninga crno-belih.
Kako iz Cedevite govore, članovi tamošnjeg stručnog štaba su samo ‘provirili’ na trening Partizana.

Kako je trener Zagrepčana Veljko Mršić rekao, sin Jasmina Repeše i njegov pomoćni trener, Dino, je uradio isto ono što rade i crno-beli u ‘Pioniru’, nakon optužba Aleksandra Džikića da je Cedevita špijunirala pripremu Partizana za prvi polufinalni meč.

– Stvarno mi je nepoznato da u ‘Pioniru’ ima kamera. Nismo nikad koristili to, jer nije sportski gest. Pa danas, u vremenu kada vam je doostupan kompletan skauting na računarima i to na ‘jedno dugme’, ne vidim zašto bi se neko služio ‘provirivanjem’. Mislim da taj dolazak pomoćnika na naš trening pokazuje da se Cedevita uplašila. Čudi me da, na kraju, Mršić iz cele ne baš prijatne situacije, nije pokušao da se izvuče, nego je u objašnjavanju šta se desilo, a priznao je da su ‘provirivali’, želeo da prebaci krivicu na nas, izjavio je Dragan Todorić, sportski direktor Partizana.

Očekuje nas zanimljiv revanš u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter