0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

DOBRE VESTI ZA DELIJE: U Barseloni raspad sistema posle poraza od Darušafake, a Zvezda dolazi…

Objavljeno: 18.03.17 u 00:02

Darušafaka je danas savladala Barselonu 67:56 i nanela joj 16.poraz u Evroligi ove sezone, što je izgleda bila kap koja je prelila čašu.

Mnogo je novca uloženo da se Katalonci ove sezone bar nađu u Top 8 fazi Evrolige, ako ne i na samom finalnom turniru. Ipak, za veliku Barselonu to je samo pusti san. Blaugrana je danas zabeležila 16. poraz u ‘elitnom’ takmičenju, što je upravi kluba bila kap koja je prelila čašu i rekacija će biti više nego burna.

Naime, kako pojedini katalonski mediji prenose, spremni su otkazi za većinu igrača. To jest sa njima neće biti produženi ugovori na kraju sezone. Spisak za ‘odstrel’ je dugačak, a na njemu su Šejn Laval, Aleks Remfro, Ksavijer Munford, Bred Oleson, Musa Diagne, Stratos Perperoglu, pa čak i večito povređeni reprezentativac samoproklamovane države Kosovo Džastin Dolmen. Tako bi Jorgos Barcokas mogao da ostane bez pola tima na kraju sezone.

Naravno, sve ovo ide na ruke Zvezdi koja sledeće nedelje u jednom od odlučujućih mečeva gostuje Barseloni, veoma ranjivoj u poslednje vreme, čak i bez ovih poslednjih turbolencija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter