0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

‘BOMBA’: Bivši kapiten Partizana pojačava jedan od najboljih klubova Španije

Objavljeno: 11.03.17 u 16:23

Nisu samo fudbalski transferi u fokusu, danas se spekuliše o jednoj košarkaškoj ‘bombi’ koja bi mogla da odjekne na kraju sezone, a vezana je za srpskog igrača.

Bivši kapiten Partizana i reprezentativac Srbije Dragan Milosavljević igra sjajno u dresu Albe iz Berlina. Te dobre partije nisu ostale nezapažene kod skauta najvećih evropskih ekipa. Jedna od njih je španska Unikaha.

Naime, kako javlja španski Diariosur, tim iz Malage želi Srbina za sledeću sezonu u kojoj će nastupati u Evroligi, jer bi trebalo da dobije specijalnu pozivnicu. Dragan Milosavljević u Bundesligi beleži prosek od 12.8 poena, 3.2 skoka i 3.7 asistencija. U Evrokupu je na 14 odigranih mečeva u proseku beležio 12.9 poena, 2.7 skokova i 3.6 asistencija.

Sada ostaje da se vidi hoće li se tako kolonija Srba u Unikahi povećati, jer tamo već sa uspehom igraju Nemanja Nedović i Dejan Musli.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter