9
Košarka

FOTO: STARSPORT

GROM IZ VEDRA NEBA: Region je na nogama, Duško Vujošević postaje selektor?!

Objavljeno: 08.03.17 u 13:31

Već se polemiše da će na kraju sezone Duško Vujošević napustiti Limož, a izgleda da je već poznat njegov novi posao od leta.

Legendarni trener Partizana i aktuelni strateg na klupi Limoža, Duško Vujošević, ušao je u uži krug kandidata za selektora Bosne i Hercegovine!

Kako prenosi ‘Euroblic’ iz izvora bliskog Košarkaškom savezu Bosne i Hercegovine, Vujošević bi mogao da nasledi Damira Mulaomerovića, iako se već neko vreme za tu upražnjenu poziciju spominje bivši trener Crvene zvezde i reprezentacije Jugoslavije Svetislav Pešić.

ZA SVA VREMENA: Slika braće Luković obeležila kolo u ABA ligi, ali je to iznerviralo Delije (FOTO)

Pored njih kao kandidati se spominju Dragan Bajić, Nenad Marković, Jure Zdovc i Adi Bećiragić.

Kako prenosi ovaj medij, a sada je najveći problem oko angažovanja Vujoševića finansijske prirode, s obzirom da njegove usluge koštaju mnogo više od drugih kandidata.

0
0

9 Komentara

  1. Dule je jako dobar trener i strateg… iskreno zabole me sto je bio u partizanu i sto je glodar i sam ali ako treba da nas vodi do titula kao Srbe a ne glodare ili Delije… Nek mu je sa srecom!

    0
    0
    Odgovori
  2. Raduju se tudjem a teskom mukom stecenom uspehu

    Ciganska je tuga pregolema

    Treba njih razumeti

    Srecan 8 mart svima koji se tako osecaju bilo da su iz Beograda ili mrske Atine

    0
    0
    Odgovori
  3. Jbg. pa ako hoce vrhunskog, najuspesnijeg i najboljej trenera Evrope (naravno uz Zoca i Dudu) SVIH VREMENA, moraju i vrhunski da plate, ipak nije isto trenirati KKP i doziveti cudesne i neponovljive CASOVE LJUBAV i POSTATI BESMRTAN (za razliku od KKcz, koju je UGASIO) ili BiH..a i recimo novoosnovani kk mutantkkfmpcz kojeg ‘vodi’ Duletov ucenik i preslikac ili ‘bleda kopija’ u pokusaju .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Boli,boli..potpuno te shvatam…još će duuugo da vas boli..nego da te pitam,s kim igrate sledeću u Kupu Slavice Ćukteraš?

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter