0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

EVROLIGA: Efes posle produžetka srušio Anđušićev Uniks

Objavljeno: 03.03.17 u 19:07

Turski klub ostvario je vrlo važnu pobedu na gostovanju u Rusiji ekipi Uniksa rezultatom 99:92 i to nakon dodatnih pet minuta igre.

Tim Velimira Perasovića nalazi se u borbi za plej-of, kao i što bolju poziciju koja bi im donela uslovno rečeno lakšeg protivnika u četvrtfinalu Evrolige. Stoga je večerašnja pobeda u Kazanju vrlo važna za Efes i sada sa skorom 13:11 zauzimaju sedmo mesto iza Crvene zvezde.

Domaći sastav za koji od nedavno nastupa srpski košarkaš Danilo Anđušić vratio se posle ‘dvocifrenog’ zaostatka tokom meča i uveo ga u produžetak, ali je stabilniji tim iz Istanbula uspeo da prelomi utakmicu i pre svega efikasnim napadom izvojeva važnu pobedu.

Anđušić je meč završio sa devet poena, dve asistencije i dva skoka, sa 3/5 iz igre i trojkama 2/4. Najefikasniji na meču bio je Derik Braun iz pobedničkog tabora sa 24 poena, dok je poen manje u timu Uniksa imao Kit Lengford.

Rezultati by SofaScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter