0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

TRINKIJERI ZNA GDE JE DOŠAO: Zvezda ima sjajnu sezonu, igraćemo na najtežem terenu u Evropi!

Objavljeno: 01.03.17 u 15:10

Trener Bamberga, Andrea Trinkijeri, u superlativima je govorio o srpskom šampionu uoči susreta u Beogradu.

Italijanski stručnjak izuzetno je dobro upoznat sa košarkaškim prilikama na ovim prostorima i svestan je kakav protivnik i kakva atmosfera očekuje njegovu ekipu sutra u hali „Aleksandar Nikolić“. Ipak on ovu utakmicu sa Zvezdom vidi kao jedno veliko iskustvo za svoju ekipu, koje je samo može ojačati u budućnosti.

-Zvezda je dobar tim. Ima sjajnu sezonu. Igraju zajedno mnogo godina i sada žanju rezultate. Zvezda igra jako dobru odbranu, tako da moramo da budemo ekstremno efikasni u napadu. Igraćemo na možda najtežem gostovanju u Evroligi. Biće to veoma dobra situacija, veoma dobra prilika da naučimo i suočimo se sa stvarima koje vas jedino mogu napraviti boljim.- rekao je Trinkijeri.

Slično gledište kao njegov trener ima i iskusni plejmejker Bamberga Nikos Zizis, koji najavljuje veliku borbu na terenu.

-To je jedno od najtežih gostovanja u Evropi. Njihova odbrana i ceo stil igranja uopšte dovodi protivniika u tešku situaciju. Znamo da ako želimo da budemo kompetitivni da moramo da odigramo veoma dobro tokom svih 40 minuta. Igraju veoma snažnu odbranu, a pronašli su i hemiju u napadu. Prave sjajne stvari ove godine. Imamo i mi veoma malu nadu da možemo u Top 8. Idemo tamo da damo kao i uvek 100 odsto od sebe i vidimo šta može da se dogodi.- rekao je grčki košarkaš.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter