0
Evroliga

FOTO:STARSPORT

VLADE DIVAC OTKRIO: Evo ko je kriv za odlazak Meta Barnsa…

Objavljeno: 26.02.17 u 11:50

Sakramento Kingsi ostali su bez dva veoma važna igrača ove sezone, pošto su klub napustili Demarkus Kazins i Met Barns, a za sve je kriv jedan Srbin.

Naime, Vlade Divac je gostovao u lokalnom mediju u Sakramentu gde je govorio o planovima ‘kraljeva’ za budućnost. Tim menadžer Sakramenta je otkrio koje pojačanje na leto stiže u Arko arenu. Reč je o Bogdanu Bogdanoviću na koga Kingsi polažu prava od prošlog leta, ali je dete Žitko Bakseta i Partizana odlučilo da ostane u Fenerbahčeu.

DO SADA SU TO RADILI GROBARI: Navijači Fenera napravili spektakl Bogdanu, a tek kako je reagovao… (VIDEO)

Bogdan Bogdanović

– Dobra stvar je što imamo nekoliko veoma dobrih zamena i odličnih šutera. Dolazi nam Bogdanović sledeće sezone i moramo da mu otvorimo prostor – rekao je Vlade Divac na pitanje što je Barns pušten.

Bogdan Bogdanović, koji je karijeru počeo u Partizanu, treću sezonu igra u Fenerbahčeu i u Evroligi prosečno beleži 11,7 poena, 3,3 skoka i tri asistencije po meču.

UVEK UZ PARTIZAN: Bogdanović nije propustio da isprati meč voljenog kluba! (FOTO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter