0
Košarka

RUSKA VEZA: Evo kom NBA klubu je Miloš Teodosić za sada najbliži…

Objavljeno: 26.02.17 u 00:00

Srpski plejmejker Miloš Teodosić u centru je pažnje, jer se mediji mesecima bave time gde bi najbolji evropski košarkaš mogao da nastavi karijeru.

Hoće li Miloš Teodosić u NBA? U koji tim? Dva su najčešća pitanja kojima se bave skoro svi mediji u Evropi, ali i američki ESPN. Kapitenu Srbije u junu ističe ugovor sa CSKA iz Moskve, a svi ga vide u NBA ligi. Mnogi to smatraju gotovom stvari, a jedino je pitanje u kom klubu će nastaviti krarijeru.

LEGENDARNI PLEJ PITA TEA: Miloše, mora li ta Amerika?

Bila je prvo Minesota, pa Juta, a onda Denver. Ipak, kako Novosti saznaju u trku se sada ubacio i Bruklin. Veza Miloša i Netsa je prvi čovek kluba iz Njujorka Mihail Prohorov, biznismen koji je često finansijski pomagao ‘armejce’. Teo bi bio spas za klub koji sve dublje tone u najjačoj ligi sveta.

Ipak, kako je HotSport to i najavio, CSKA sprema neverovatan novi ugovor za Srbina čime bi ga učinio najplaćenijim košarkašem u Evropi svih vremena.

CSKA SE NE PREDAJE: Posle ovakve ponude Teo se možda i predomisli kad je reč o NBA ligi (FOTO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter