3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PROBLEMI I ZA ZVEZDU: Zbog jakog udarca jedan od najboljih van tima, propušta Olimpiju (FOTO)

Objavljeno: 26.02.17 u 17:03

Tim iz Ljubljane sutra dolazi u dvoranu ‘Aleksandar Nikolić’.
I Dejan Radonjić ima problema da sklopi tim, ali je Crvena zvezda favorit protiv Olimpije.

Već je dugo odsutan Nemanja Dangubić i nije poznato kada će se vratiti u stroj crnogorskog stratega, ali novi na listi onih koji ne treniraju jeste Stefan Jović.

Kako je pred sutrašnji meč sa slovenačkim timom Radonjić rekao, protiv Galatasaraja je Jović dobio jak udarac zbog kojeg nije trenirao od četvrtka.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Utakmica sa Olimpijom nas očekuje, nakon što je slovenački tim pobedom nad ekipom Budućnosti izašao iz opasne zone u borbi za opstanak u ABA ligi jtd. MI ćemo i ovu utakmicu odigrati nekompletni, bez već duže odsutnog Nemanje Dangubića koji je počeo lagano da trči, ali i bez Stefana Jovića koji je dobio jak udarac tokom utakmice sa Galatasarajem, i zbog povrede nije trenirao od četvrtka. Ipak, očekujem jednu utakmicu u kojoj oba tima mogu da prikažu dobru i lepu igru za gledaoce, kazao je trener crveno-belih.

Jedan od onih koji odseća posledice od utakmice sa Turcima jeste i Ognjen Kuzmić:

– Još nekoliko mečeva nam je ostalo do kraja regularog dela ABA lige, osećamo još uvek posledice teške utakmice sa Galatasarajem, nećemo moći da računamo na pomoć Dangubića i Jovića, ali želimo da odigramo skoncentrisano i dopadljivo, i dođemo do novih bodova, bez obzira na činjenicu da smo već osigurali prvo mesto na tabeli, dodao je Kuzmić.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
0
0

3 Komentara

  1. STA TO ‘znaci’ „PROBLEMI I ZA FMP-e..zbog jakog udarca..“..??!!! JEDNO je jak udarac, a nesto sasvim drugo-TROVANJE „SAMO“ KOSARKASA KKP !!! STOP TROVANJU I RASIZMU PREMA „SAMO“ IGRACIMA SDP !!! STOP BUDJENJU NEONACIZMA I FASIZMA PROTIV „SAMO“ SD PARTIZAN !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter